Tiket dana (ponedeljak, 12.08.2024)

TIP DANA
TIP DANA

Pred nastavak evropskih kvalifikacija ali i početak tri najjače evropske lige, smestio se ponedeljak sa nešto slabijom ponudom. Predložene kvote važile su u momentu pisanja predloga.

Viborg – Olborg – T12+ @ 1.75 u MaxBet

Domaćin je još bez pobede a prošla su tri kola u novoj sezoni Super lige Danske. Ipak i raspored je bio težak. U prvom kolu dočekali su Brondbi a onda imali dva uzastopna gostovanja. Uzeli su samo jedan bod i to onaj sa premijere protiv vicešampiona. Odbrana je najveći problem za Viborg pokazalo su u prvih 270 minuta novog prvenstva. Primili su već 9 golova, po tri na svakoj utakmici. U meču sa povratnikom u elitu, ekipom Olborga, već imaju imperativ pobede. Gosti imaju jednu pobedu i dva poraza a njihov rapsored je bio još zahtevniji. Pobedili su osvajača kupa Silkeborg na svom terenu a izgubili kod Nordsjelanda i Mitjilanda. U toku pripremnog perioda ova dva tima su se sastala u Olborgu a Viborg je slavio sa ubedljivih 4:1. I sada verujemo u golove Viborga i očekujemo barem dve lopte u mreži Olborga. Za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Pjast – Katovice – 1 @ 1.70 u MaxBet

Ekipa iz Gljivica je odlično započela sezonu i posle tri odigrana kola gledaju u leđa jedino aktuelnom šampionu Jagjeloniji koja ima maksimaan učinak. Pjast je sakupio 7 bodova iz tri utakmice, startovali su remijem kod Krakovije, onda pobedili vicešampiona Šljonsk u Gljivicama i slavnu Legiju u Varšavi. Malo ko je očekivao ovakav start Pjasta koji je prethodnu sezonu završio tek na 10. mestu. Jeste ova ekipa imala svojih dobrih momenta u bliskoj prošlosti a pre 5 godina osvojili su svoju jedinu titulu. Znajući koliko je poljska Ekstraklasa izjednačena, svašta će biti moguće i u aktuelnoj sezoni. Katovice su ponovo u eliti, posle decenije tumaranja po nižem rangu, a ovaj tim je svoje zlatno doba imao krajem osamdesetih i početkom devedestih prošlog veka kada su četiri puta završili kao drugoplasirani tim Poljske. U prva tri kola imaju pobedu i dva poraza, a zanimljivo je da su jedini trijumf ostavrili na strani. Ovde prednost dajemo Pjastu a za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.70.

Petrolul – Univerzitatea Kluž – x2,0-2 @ 2.00 u MaxBet

Rumunska liga j startovala prva i već se igra 5. kolo u ovom šampionatu. Nekoliko timova je na vrhu bez poraza a među njima je i Univerzitatea iz Kluža. Uz dve pobede ovaj tim ima i dva remija a najvažniju pobedu ostvarili su u prošlom kolu kada su u gradskom derbiju, i to kao gosti, pobedili Kluž sa 3:2. To nam pokazuje da je Univerzitatea ozbiljno krenula u pohod na vrh tabele a podsetimo da su prošlo prvenstvo završili tek na 10. mestu. Ni raspored nije bio lak, u prvom kolu su gostovali u Bukureštu i uzeli bod šampionu FCSB-u, a ostali su neporaženi i u Aradu. U petom kolu imaju već četvrto gostovanje i pomalo su se navikli da igraju na tuđem terenu. Sada gostuju kod Petrolula u Ploeštiju ekipe koja ima samo jednu pobedu u prva četiri kola. Na tri od četiri utakmice Petrolul nije primio gol ali se zato njegova mreža u porazu od Dinama u Bukureštu tresla čak 4 puta. Bio je to slab dan odbrane Petrolula i sumnjamo da tako nešto može da se ponovi u ovom meču, posebno jer igraju u svom Ploeštiju, gde još nisu primili gol. Ipak, ne očekujemo ni poraz odlične Univerzitatee i uz duplu šansu na goste dodajemo i mali broj pogodaka. za x2,0-2 kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

SJK – VPS – 1,2+ @ 2.00 u MaxBet

Ne može se reći da je SJK u nekoj posebnoj formi s obzirom da su u dva prethodna kola uzeli samo jedan bod i pritom primili čak 7 golova. Da sve bude gore nisu pobedili poslednjeplasirani Lahti u svom Seinajokiju i tada su primili čak 5 golova. U prošlom kolu su poraženi u derbiju od KuPS-a i tako pali na 4. mesto sa 5 bodova zaostatka za liderom iz Kuopija, a da su pobedili sada bi se oni šepurili s vrha tabele. Š-VPS je odlično počeo sezonu ali kako je prvenstvo odmicalo i oni su padali u formi. Na 4 kola pre kraja regularnog dela prvenstva nisu više sigurni ni u svoj plasman u plej-of s obzirom da imaju samo tri boda više od Intera iz Turkua, ali im je na ruku išao poraz ovog tima u subotu. VPS je igrao i u evropskim kvalifikacijama ovog leta ali su odmah ispali od litvanskog Žalgirisa. Ekipa iz Vase ima samo jedan trijumf u poslednjih pet kola uz čak četiri poraza. Sada bi trebalo da dožive još jedan a očekujemo i da SJK postigne makar dva gola. Za 1,2+ kvota je 2.00 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 11.90.

Izvor: Tiket dana (ponedeljak, 12.08.2024)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*