Tiket dana (nedelja, 01.09.2024)

TIP DANA
TIP DANA

Prvi je dan septembra ali i poslednji pred prvenstvenu pauzu zbog obaveza nacionalnih timova u Ligi nacija u Evropi, a i zbog kvalifikacija za Mundija na ostalim kontinentima. Predložene kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.

Hajdenhajm – Augzburg – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Prošle godine, u premijernoj sezoni Hajdenhajma u Bundesligi, Augzburg je ovom timu naneo ubedljivo najteži poraz na domaćem terenu. Još neki timovi su odnosili bodove ali je samo Augzburg postigao pet komada i slavio sa 5:2. Hajdenhajm je gradić na granici za Bavarskom i biće ovo, u neku ruku, i komšijski derbi. Za Hajdenhajm je ovo istorijska sezona, kao i prošla uostalom, pošto su izborili učešće u Ligi konferencija posle dvomeća sa švedskim Hekenom u kvalifikacijama. Pored toga su odlično startovali i u prvenstvu i u DFB kupu i navijači mogu biti u potpunosti zadovoljni startom, i pored činjenice da je njihov klub ostao bez dvojice najboljih fudbalera letos. Augzburg je u prvom kolu odigrao zanimljiv meč sa Verderom u kome je bilo dosta poništenih i priznatih golova, ali i šansi i uzbuđenja. Na kraju su oba tima podelila po bod posle spektakularnih 2:2. Golovi su izvesni u Hajdenhajmu i naš predlog je igra GG3+ sa koeficijentom 2.05 u kladionici MaxBet.

Silkeborg – Mitjiland – GG3+ @ 1.70 u MaxBet

Evropske kvalifikacije nisu se završile po očekivanju za Mitjiland i Silkeborg. Istina, šampion Danske će nastaviti svoj evropski put dok će osvajač kupa morati da sačeka neku drugu priliku. Mitjiland je zastao na poslednjoj prepreci za ligu šampiona i to od Slovana iz Bratislave, od koga su svakako jači. Moraće u Ligu Evrope, a ostali su bez značajnih finansijskih sredstava. Što se danske Superlige tiče ova dva tima su na vrhu tabele posle 6 odigranih kola. Silkeborg je sakupio 15 a Mitjiland 14 bodova. Dok domaćin ovog meča ima 5 pobeda i jedan poraz, gost je još uvek bez neuspeha, jedini u ligi. Prethodni duel između Mitjilanda i Silkeborga odigran je u Herningu a na kraju je remi doneo domaćinu titulu. Rezultat je glasio 3:3 i Mitjiland ne bi bio šampion da je Brondbi uspeo da uzme makar bod protiv Orhusa na svom terenu. Bilo je to pre stotinak dana ali Mitjiland nije zaboravio Silkeborgu njihovu borbu u meču koji im ništa nije značio. Opet će biti golova na obe strane a za GG3+ kvota je 1.70 u kladionici MaxBet.

Cirih – Lucern – 1 @ 1.88 u MaxBet

Zanimljivo je da derbi kola u švajcarskoj Super ligi igraju Cirih i Lucern, tako bar kaže tabela. Posle prvih pet kola ove dve ekipe su na vrhu tabele sa po 10 bodova, s tim da tim Ciriha ima jedan meč manje odigran. Lucern dolazi na Lecigrund posle tri vezane prvenstvene pobede od kojih je najznačajnija ona u Luganu protiv vicešampiona. Cirih nije uspeo da se plasira u Ligu konferencija, ispali su od Vitorije Gimaraeš pre plej-ofa, ali će sada moći maksimalno da se posvete šampionatu i pokušaju da još jednom prekinu dominaciju Jang Bojsa, pošto su to jedino oni i uradili u prethodnih šest godina. Na svom terenu su dobili sve četiri utakmice u Super ligi i na svakoj postigli najmanje dva gola. Lucern ima jedan poraz do sada, doživeo ga je na premijeri protiv Serveta i to na svom terenu, a smatramo da je sazrelo vreme da dožive i drugi. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.88.

KuPS – Inter Turku – 1 @ 1.80 u MaxBet

U Finskoj Veikkaus ligi igra se poslednje kolo regularnog dela prvenstva. Naravnoo da nastavak sezone nije ”neregularan”, ali se ovako naziva period pre podele lige na plej-of i plej-aut. Ekipa KuPS-a će osvojiti prvo mesto posle 22 kola, ali to će malo značiti ako u doigravanju ne odbrane ovu poziciju i ponovo ostanu bez šampionskog pehara. Prošle godine su ostali bez trofeja zbog gol razlike a i sada im je Helsinki glavni takmac. Ekipa iz Kuopija ima 4 boda više od tima iz prestonice i pokuđaće tu distancu da zadrži i posle ovog kola. U njemu će igrati sa Interom iz Turkua, ekipom koja je u odličnoj formi ali je bez izgleda da se nađe u gornjoj polovini tabele. Posle minimalnog poraza od Helsinkija Inter zaostaje 4 boda za šestoplasiranim VPS-om i nema nikakve šanse da dostigne ekipu iz Vase. U prvom delu sezone meč u Turkuu završen je 1:1 a sada je motiv u potpunosti na strani KuPS-a i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.80 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 11.79.

Izvor: Tiket dana (nedelja, 01.09.2024)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*