Tiket dana (ponedeljak, 07.10.2024)

TIP DANA
TIP DANA

Od danas, pa u naredna tri dana, ponuda će biti jako slaba. Srećom od četvrtka se vračaju utakmice reprezentacija. Kvote iz tiketa važile su u momentu njegovog sastavljanja.

Hvidovre – Kolding – 1 @ 2.15 u Mozzartbet

Pre samo pet dana ove dve ekipe su se sastale na istom mestu samo u šesnaestini finala danskog kupa. Posle 1:1 nakon 90 minuta u produžetku su gudbaleri Koldinga postigli pogodak koji ih je odveo u osminu finala. Što se prvenstva druge lige tiče Hvidovre je u boljoj situaciji i ovaj tim se nalazi na 5. mestu, s tim što bi ih trijumf protiv Koldinga doveo na deobu druge pozicije zajedno sa timovima Fredericije i Esbjerga. U vođstvu je Odenze koje je prvi poraz doživeo pre par dana ali i dalje ima veliku prednost u odnosu na konkurente. Osim ovog meča u kupu Kolding i Hvidovre su igrali i na početku sezone u prvenstvu, tada je meč završen bez golova a domaćin je bio Kolding. Gosti ne igraju utakmice sa mnogo pogodaka, dali su 9 a primili 8 golova na 11 utakmica, ali ne verujemo da mogu svoju mrežu sačuvati i ovog puta protiv Hvidovrea, tim koji je proletos ispao iz Super lige. Naš predlog je jedinica sa kvotom 2.15 u kladionici Mozartbet.

Bredford Siti – Njuport – 1,2+ @ 1.67 u Mozzartbet

Bredford Siti bodove uglavnom osvaja na svom terenu i u dosadašnejm delu sezone u engleskoj Ligi 2 samo su tri doneli sa strane. Pred svojima navijačima imaju dve pobede i dva remija, a u gostima su samo slavili protiv MK Donsa u prvom kolu. Njuport bolji stoji na tabeli, gosti su osvojili 15 bodova, imaju 5 pobeda i 4 poraza posle devet kola. Ni njima ne ide kad gostuju, na četiri meča imaju samo jedan trijumf i tri neuspeha. Slavili su na gostovanju kod Morkamba, jedne od slabijih ekipa lige. Bredfod bi se pobedom bodovno izjednačio sa Njuportom. Velšani su u prošloj sezoni bili mnogo slabiji od Bredforda, završili su na 18. mestu dok je Bredford bio na 9. na kraju prvenstva u Ligi 2. Uz pobedu Bredfodra predlažemo i dva gola na domaćina, a za 1,2+ kvota je 1.67 u kladionici Mozzartbet.

FeralpiSalo – AlbinoLefe – x2,0-2 @ 2.60 u Mozzartbet

Domaćin je ispao iz Seriji B prošletos a da povratak u drugu ligu neće biti nilamo lak mogli su da vide i iz primera svog sadašnjeg rivala Albinolefea. Gosti već dugi tavore u Seriji C i pokušaće ove sezone da naprave iskorak i pređu u viši rang. Za sada i ne ide loše, posle 7 kola imaju samo jedan poraz ali šta to vredi kada je Padova baš ubedljiva i drži čelo tabele sa 6 pobeda i samo jednim remijem. AlbinoLefe je bez primljenog gola u poslednja četiri prvenstvena kola, a na prethodnih sedam međusobnih duela sa FeralpiSalom nije palo više od dva gola. Teško da će i sada, domaćin je na poslednjih pet utakmica igrao u intervalu 0-2 gola i igra na mali broj pogodaka je skoro pa zicer. Međutim, kvota je dosta niska i mi uz ovu igru dodajemo i duplu šansu na goste koji se odlično snalaze na gostujućim terenima. Za kombinaciju x2,0-2 koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.33.

Izvor: Tiket dana (ponedeljak, 07.10.2024)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*