TIKET ZA VEČE (četvrtak, 10.10.2024)

TIP DANA
TIP DANA

Četvrtak veče nam donosi pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope i Južne Amerike, a ovog puta smo za vas analizirali jedan duel iz ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, ali i dva duela iz kvalifikacija za Mundijal koji će za dve godine biti održan u Meksiku, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Engleska – Grčka – I2+ @ 2.60 u Mozzartbet

Engleska se veoma brzo oporavila od poraza u finalu Evropskog prvenstva, pošto je ova selekcija krenula sjajno u novom izdanju Lige nacija. U prvom kolu je Gordi Albion slavio na veoma teškom gostovanju kod Irske, a taj duel je završen rezultatom 0:2. U drugom kolu su Englezi pobedili na svom terenu selekciju Finske rezultatom 2:0, a oba gola na tom meču postigao je Hari Kejn. Sigurno je da Englezi žele da se vrate u A diviziju Lige nacija, gde je ovoj selekciji bez mnogo dileme i mesto.
Što se tiče Grčke, ova reprezentacija pomalo iznenađujuće igra sjajno u dosadašnjem toku Lige nacija, a poput njenog rivala na ovom meču i Grci imaju maksimalan učinak za sada.
Nekadašnji šampion Evrope je u prvom kolu slavio na svom stadionu protiv Finske, a taj meč je završen rezultatom 3:0, što je jedna od najboljih partija ove selekcije u poslednje vreme. U drugom kolu je Grčka bila bolja od Irske na strani, kada je bilo 0:2, a iz ove perspektive gledano sigurno je da ova selekcija ima šta da poruči i u duelu protiv Gordog Albiona.
Svakako su Englezi favoriti, a vrlo lako se može desiti da prisustvujemo goleadi, pa vam hrabro preporučujemo da vaš fokus usmerite ka igri I2+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.60.

Ekvador – Paragvaj – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

Ekvadorci igraju sjajno na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano za dve godine, i kako sada stvari stoje deluje da je ova selekcija jedan od glavnih kandidata za odlazak na Mundijal. Naime, trenutno se Ekvador nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz jedanaest osvojenih bodova, a kada na sve to uzmemo u obzir da je ova reprezentacija kažnjena i sa oduzimanjem tri boda, dolazimo do zaključka da svi navijači ove selekcije mogu da budu i više nego zadovoljni. Do sada su Kajsedo i drugari odigrali osam mečeva u kvalifikacijama i ostvarili četiri trijumfa, dva remija i isto toliko poraza. Inače, u prošlom kolu je Ekvador ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Perua, kada je bilo 1:0.
Paragvaj je trenutno stacioniran na sedmom mestu na tabeli, koje je i poslednje koje garantuje plasman na Mundijal, ruku na srce kroz baraž. Na poslednjih pet mečeva nekadašnji četvrtfinalista Svetskog prvenstva je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to na svom stadionu od Kolumbije. U prošlom kolu su Paragvajci mimo svih očekivanja slavili na svom stadionu protiv Brazila, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Ekvador igra fenomenalno na svom stadionu gde ova selekcija retko gubi, što je verovatno i jedan od glavnih razloga zašto vam ovde savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet odredila kvotu 1.60.

Venecuela – Argentina – 2-2 @ 2.25 u Mozzartbet

Venecuela je možda i najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka kvalifikacija, pošto se nakon osam odigranih mečeva ova selekcija nalazi na poziciji koja na kraju kvalifikacija vodi na Mundijal. Do sada je ova reprezentacija odigrala osam mečeva i ostvarila dva trijumfa, čak četiri remija, ali i dva poraza. U prošlom kolu je Venecuela odigrala jedan dosta dobar meč na svom terenu protiv Urugvaja i uspela da odoli ovoj reprezentaciji, koja je svakako bila faovorit na tom susretu, a taj meč je inače završen bez pogodaka.
Argentina je aktuelni šampion sveta, ujedno i glavni favorit za prvo mesto u kvalifikacijama. Trenutno se Lionel Mesi i drugari nalaze na prvom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Kolumbiju. Upravo Kolumbija je u prošlom kolu nanela drugi poraz Argentini u dosadašnjem toku kvalifikacija, a taj meč je završen pobedom domaće selekcije od 2:1. Pre toga je aktuelni šampion sveta slavio na svom terenu protiv Čilea sa ubedljivih 3:0. Generalno, pravo čudo treba da se dogodi pa da Argentinci na kraju ne dođu do plasmana na Mundijal, a po našem mišljenju će puleni selektora Skalonija od prvog minuta meča nametnuti svoj ritam i krenuti silovito ka golu Venecuele, zbog čega vam savetujemo da se oprobate sa prelazom 2-2, a sve to uz kvotu 2.25 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 9.36.

Izvor: TIKET ZA VEČE (četvrtak, 10.10.2024)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*