Tiket dana (utorak, 25.04.2023)

TIP DANA
TIP DANA

U narednim danima očekuju nas vanredna kola u Engleskoj i Španiji, ali će tu biti utakmica i iz ostalih liga i kupova. Predložene kvote su bile važeće u momentu sastavljanja tiketa.

Aston Vila – Fulam – 1,2+ @ 2.25 u MaxBet

Nije uspela Vila da nastavi seriju pobeda i osvojili su ”samo” bod na gostovanju kod Brentforda. Ipak, i do tog boda su stigli u samom finišu utakmice i sigurno je da mogu biti zadovoljniji ishodom od svog domaćina. Bilo je to najslabije izdanje tima iz Birmingema od kada je na njegovu klupu seo Unaj Emeri. Čak ni to loše izdanje Vile nije pomoglo odličnom Brentfordu da dođe do pobede, što nam govori u kakvoj je, ustvari, formi Aston Vila. U prethodnih devet kola Aston Vila ima sedam pobeda i samo dva remija i na tabeli je trenutno na 6. mestu. Plasman u Ligu šampiona je teško dostižan, Junajted na četvrtom mestu ima osam bodova više i dve utakmice manje, a do kraja sezone Vila ima samo šest utakmica. Zato je dostižan Totenhem na petom, poslednjem koje vodi u Evropu. Pevci su sakupili samo dva boda više, a u užasnoj su formi i sigurno da su oni meta Astona Vle. U vanrednom kolu u Birmingem dolazi Fulam, jedna od retkih ekipa koja nema imperativ rezultata u preostalom delu sezone. Kolibari su u subotu pobedili Lids i vezali drugi trijumf nakon pet poraza u nizu. Čini nams e da bodovi ostaju u Birmingemu, a uz to verujemo i u dva gola u mreži gostiju. Za 1,2+ kvota je 2.25 u kladionici MaxBet.

Ostrava – Slavija Prag – x2,0-3 @ 1.85 u MaxBet

Češki šampionat ulazi u završnicu regularnog dela, preostala su još dva kola a onda će šest prvoplasiranih ekipa u bitku za titulu. Realno, njoj se mogu nadati samo dve ekipe, obe iz prestonice, najveći rivali i najveći klubovi iz ove zemlje, Sparta i Slavija. U prethodnoj deceniji Slavija ima mnogo više uspeha od najvećeg rivala, uz Viktoriju iz Plzenja naosvajali su se titula, a Sparta već predugo čeka na naslov šampiona. Sada na su vrhu tabele izjednačeni sa po 62 boda, dok trećeplasirani Plzenj ima šest manje. U ovom kolu međusobno se sastaju Plzenj i Sparta i to je prilika da se Slavija, ako pobedi u Ostravi, odmakne dodatno od rivala. Banjik je tim iz donjeg dela tabele, oni će se boriti za osptanak ukoliko ne uspeju da iznenade Slaviju. Nalaze se na 11. poziciji a plej-aut kreće baš od tog mesta. Očekujte veliku borbu, Slavija nije pobedila na pet prethodnih gostovanja i neće joj biti lako u Ostravi. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za x2,0-3 kvota je 1.85 u kladionici MaxBet.

Barnsli – Ipsvič – 2 @ 2.15 u MaxBet

Ova dva tima su u prednosti u odnosu na ostale iz vrha tabele u engleskoj Ligi 1 iz prostog razloga što imaju ovaj zaostali meč, uz još dva koliko je i svima preostalo. Ipsvič je blizu direktnog plasmana u Čempionšip, dok bi u nekom suludom raspletu to mogao da uradi i Barnsli. Gosti su na na drugom mestu sa bodom manje od vodećeg Plimuta, ali i sa samo bodo više od Šefild Venzdeja koji je treći. I tu leži kvaka, Sove imaju još dva meča do kraja, a Ipsvič Taun, sa ovim u Barnsliju, tri. Posle ovog meča igraće na svom terenu sa Iksiterom i gostovati kod Flitvuda, pa im je ovo u svakom slučaju najteži meč. Što se Barnslija tiče oni su svoje šanse, najverovatnije, propustili u porazima od Iksitera i Bartona. U poslednja četiri kola imaju tri pobede i remi, ali su rivali bili znatno slabiji od Ipsviča i ostalih koji se bore za promociju. Čak su i naredni rivali nezgodni, gostuju Miltonu i dočekuju Piterboro, pa je realnije da Barnsli pokuša da kroz plej-of izbori povratak u Čempionšip. U prvom delu sezone bilo je 2:2 u Ipsviču, a sada je naš predlog dvojka sa kvotom 2.15 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 8.95.

Izvor: Tiket dana (utorak, 25.04.2023)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*