Tiket dana, (1.3.2021)

Tiket dana

Još jedan vikend je iza nas, a ponedeljkom se sabiraju utisci i stečeni novac tokom subote i nedelje. Ako niste imali sreće u prethodna dva dana šponedeljak je pravi dan da to ispravite! Evo i naših predloga za Tiket dana:

Everton – Sautempton, ki 1, kvota u Meridianu je 2.25!

Bez Jerija Mine Everton dočekuju odličnu, ali i povredama desetkovanu ekipu Sautemptona. Meč je na programu od 21 čas, a Everton je odličnoj poziciji pred duel na Gudisonu. Sa dve utakmice manje Karamale i dalje imaju velike šanse da se plasiraju u Ligu šampiona, dok je sa druge strane Sautempton gotovo obezbedio mesto u Premijer ligi i naredne sezone. Iskusni Anćeloti će spremiti ovaj meč, a mi nemamo dilemu, već čisti KEC na Everton! Kvota u Meridian kladionici je čak 2.25! Fantastična ponuda!

Vadi Degla – Zamalek, ki 2 i 2+, kvota u Meridian kladionici glasi 1.9!

Sa Ostrva idemo direktno u zamlju Faraona! Ekipa Zamaleka želi da prekine dominaciju Al Ahlija u Egiptu, a duel protiv fenjeraša Vadi Degle morao bi biti rutinski posao za Zamalek! Naš Tip za ovaj duel je bez ikakve dileme 2 i 2+ golova, jer je odbrana domećg tima najgora u šampionatu. Kvota u Meridianu je 1.9! Meč je na programu od 18 časova.

Ukupna kvota za današnji Tiket dana u Meridian kladionici je 4.27!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*