Tiket dana, (17.2.2021)

Tiket dana

Danas od 21 čas na programu su dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a sastaju se Porto – Juventus, odnosno Sevilja i Borusija iz Dortmunda. Ovo su naši predlozi za današnji Tiket dana:

Porto – Juventus, PPX, kvota u Meridian kladionicama je 2.07!

Porto će kao domaćin dočekati šampiona Italije Juventus u utakmicei gde se shodno stilu fudbala koji gaje na Apeninima, odnosno u Portugaliji, ne očekuje puno golova. Mi smo se zbog toga odlučili da vam za Tiket dana prdložimo tip ppX. Stara Dama će uvaj duel ući bez Artura, Bonućija i Kvardada, dok će domaći tim biti lišem pomoći Markana i Mbajea. Sve to nam govori da će obe ekipe ući pažljivo u ovaj duel jer je svaki pogodak bitan pred revanš za dve nedelje. Kvota od 2.07 u kladionici Meridian ze ppX zvuči fantastično!

Sevilja – Dortmund, ki1, kvota u kladionici Meridian je 2.49!

Gosti iz Dortmunda će u duel protiv Sevilje u Andaluziji ući bez gotovo pola tima! Povrede su osakatile Borusiju, a kada se pogleda njihova forma tokom čitave sezone ne preostaje nam ništa drugo nego da Sevilji dodelimo ulogu favoritu. Tvrda, disciplinovana ekipa Sevilje ume da igra na rezultata i pravi su majstori za nokaut mečeve. Pojačani Papu Gomezom, španski tim će iskoristiti svaku priliku da obezbedi prednost pred revanš. Meridian za pobedu Sevilje nudi kvotu od čak 2.49! Takvu priliku ne smete propustiti.

Ukupna kvota u kladionici Meridian za predloženi Tiket dana je 5.15!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*