Tiket dana (utorak, 04.06.2024)

TIP DANA
TIP DANA

Veoma siromašna ponuda je danas pred nama, izdvojili smo par prijateljskih mečeva od kojih smo sastavili dnevni tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Rumunija – Bugarska – 1&2+ @ 2.05 u MozzartBet

Uspijela je selekcija Rumunije da se kao prvoplasirana u svojoj grupi kvalifikuje na Evropsko prvenstvo i to ispred jedne Švajcarske. To dovoljno govori da ova selekcija posjeduje kvalitet i da se nisu slučajno našli među putnicima u Njemačku. U timu imaju dosta mladih i talentovanih igrača i za očekivati je da pruže dobar otpor u grupi sa Ukrajinom, Belgijom i Slovačkom. Pored ove utakmice igraće još jedan prijateljski meč i to protiv slabašnog Lihtenštajna, pa je za očekivati da u ovom meču odigraju maksimalno fokusirano. Bugarska sa druge strane nije imala nikakve šanse u kvalifikacijama za Euro, a u grupi sa Srbijom, Mađarskom, Crnom Gorom i Litvanijom su najmanje pokazali. Rumunija je odigrala poslednji meč protiv Kolumbije, dok je Bugarska snage odmjerila sa Azerbejdžanom. U ovom meču mislimo da će na terenu biti vidljiva samo jedan ekipa, pa vam predlažemo igru 1&2+ po kvoti 2.05 u MozzartBet kladionici.

Slovenija – Jermenija – 1&3+ @ 2.10 u MozzartBet

Imaće Slovenija itekako šansu da u grupi sa Engleskom, Srbijom i Danskom izbori plasman u nokaut fazu takmičenja. Ova selekcija je nakon mnogo godina ponovo na Euru i za očekivati je da maksimalno srčano i posvećeno odigraju svaki meč. U timu imaju dosta kvalitetnih igrača i neće biti iznenađenje ako otkinu bodove i jačima od sebe. U poslednjem prijateljskom meču su savladali sjajnu selekciju Portugala sa 2:0, čime su još jednom potvrdili da se radi o kvalitetnom timu. Jermenija se dobro držala u kvalifikacijama u grupi sa Hrvatskom, Turskom i Velsom, što potvrđuje da i ova selekcija napreduje iz godine u godinu. Ipak je za očekivati da Slovenija danas trijumfuje, a mi smo mišljenja da će ovo biti jedan efikasan meč. Naš prijedlog je igra 1&3+ po kvoti 2.10 u MozzartBet kladionici.

Portugal – Finska – 1-1&3+ @ 2.10 u MozzartBet

Portugal na ovogodišnje izdanje Evropskom prvenstva stiže kao jedan od glavnih favorita, pošto u sastavu imaju veliki broj zvijezda i veoma talentovanih provjerenih igrača. Očekuje se da Ronaldo u svojim poznim godinama povede ovu ekipu ka novom kontinentalnom trofeju, što svakako neće biti lako. Finska nije uspijela da se kvalifikuje na Euro iako nisu imali toliko tešku grupu na papiru. Nakon ovog odigraće još 2 prijateljska susreta, prvo sa Hrvatskom a potom i sa Irskom kao poslednjim protivnikom pred put u Njemačku. U grupi će igrati sa Turskom, Gruzijom i Češkom. Poslednji meč sa Finskom su odigrali još prije 13 godina, a u ovoj utakmici očekujemo potpunu dominaciju domaćina. Portugal vidimo kao tim koji će napuniti mrežu protivnika, te da će već na poluvremenu riješiti pitanje pobjednika. Naš prijedlog je igra 1-1&3+ po kvoti 2.10 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MozzartBet kladionici iznosi 9.04.

Izvor: Tiket dana (utorak, 04.06.2024)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*