Tiket dana, (1.6.2021)

Nakon klupskih mečeva okrećemo se i prijateljskim utakmicama reprezentacija širom Evrope. Imamotri nova predloga za vas:

Slovačka – Bugarska, 2-3 gola, kvota u Meridian kladionici je 1.87!

Meč dveju evropskih selekcija, tvrdih pozadi i vro skromnih napred. Međutim, pored X koji očekujemo smatramo da je ovaj meč idealan za podelu bodova rezultatom 1:1. Kako ne bismo rizikovali i jurili za nerešenim ishodom, mi ćemo se okrenuti golovima kako bi vam pomogli da pronađete dobru kombinaciju. Bugari siu već godinama na margini evropskog fusbala, dok je Slovačka kvalitetnija i ima bolje rezultate. Naš predlog za ovaj meč je 2-3 gola, a kvota u Meridian kladionici je 1.87! Meč je na programu u 18 časova.

Hrvatska – Jermenija, 1 i 2-4 gola, Meridian kladionica nudi kvotu od 2.01!

Hrvati se spremaju za EURO koji počinje za nekoliko dana i sigurno da im duel protiv Jeremenije odlično dođa za dodatno uigravanje. Takođe oni bi pobedom još više podigli atmosferu, a nesporno je da su Vatreni na današnjem meču od 18 časova favoriti. Očekujemo određen broj golova, ali ne preveliki. Otprlike od 2-4 gola, pa je naš predlog 1 i 2-4 gola, a kvota u Meridianu je sjajna – 2.01!

Poljska – Rusija, GG, kvota u Meridianu je 1.80!

Oba tima se temeljno spremju za EURO i na današnjem meču će selektori obeju ekipa dodatno spremiti svoje timove za izazove na šampionatu Evrope. Očekujemo da i pored teških nogu napadači oba tima pruže dobru partiju, a naš predlog je GG, kvota u Meridianu je 1.80!

Ukupna kvota u kladionici Meridian za predloženi Tiket dana je 6.70!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*