Tiket dana, (2.6.2021)

Još dva meča nacionalnih timova, kao i jedan meč Norveške druge lige nalazi se na našoj današnjoj listi predloga za Tiket dana:

Ranhejm – Start, GG, kvota u Meridian kladionici je 1,52!

Na programu je 4. kolo Norveške druge lige, a danas vam donosimo duel Ranhajma i Starta. Domaći tim je loše započeo šampionat i blizu je zone ispadanja, dok je Start blizu crte koja vodi u elitu. Teško je reći ko će izaći kao pobednik, naročito jer prvenstvo tel počelo, ali golovi su u uvek tu i očekujemo ih danas od 17 časova kada počinje meč. Naš predlog je bez dileme GG, a kvota u Meridianu je 1.52!

Ukrajina – S. Irska, 1x i 0-2, kvota u Meridianu 1.76!

Večeras od 20 časova seekcija Ukrajine dočekuje Severnu Irsku u pripremnom meču za predstojeći EURO. Dmaćinigra sjajan fudbal, međutim, tim koji je poznat počvrstoj igri i pritom izbacio Bosnu na penal a zatim se i plasirao se šampionat Evrop, igra krajnje čvrst i spor fudbal. Spor, ali dosziđžan kako bi se reklo… Zato golove ne očekujemo ove večeri, pa je naš predlog 1X i 0-2 gola, a kvota u Meridianu je 1.76!

Holandija – Škotska, 2-4 gola, kvota u Meridianu je 1.47!

Holanđani dočekuju neugodne Škote večeras od 20 i 45, a ovaj duelje kao idealan za dva do četiri gola. Iako su su Holnađani favoriti pitanje je da li će izaći sa namerom da pobede ili uigraju tim za EURO, pa je iznenađenje vrlo moguće. Naš predlog za ovaj meč je 2-4 gola, a kvota u Meridianu je 1.47!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridianu je 3.93Q

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*