Tiket dana, (10.3.2021)

Tiket dana

Vreme je za nove okršaje u Ligi šampiona, kao i za nove kladioničarske predloge. Pored dela u borbi za tzv. “ušati pehar”, tu je i jedan zanimljiv meč u LA Ligi. Ovo su naši predlozi za današnji Tiket dana:

Atletiko Madrid – Atletik Bilbao, ki 1, kvota u Meridian kladionici je 1.82!

Trka za titulom u LA Ligi ulazi u poslednju fazu. Atetiko iz Madrida ima lešu zalihu u odnosu na Barselonu i Real Madrid, a ukoliko večeras u zaostalom meču savladaju Bilbao, povećaće svoju prednost. Jorgandžije dugo nisu slavile, a čini se da je meč sa Bilbaoom kao stvoren za to. Ki 1 na Atletiko nosi kvotu od 1.82 u Meridianu.

Liverpul – Lajpcig, 1X i 0-3, kvota u Meridianu je 2.20!

Nakon serije poraza u Premijer ligi, Liverpulu duel protiv Lajpciga dolazi kao kec na jedanaest. Redsi su kao gosti na neutralnom terenu slavili sa 2:0, pa će kao nominalni domaćin na istom terenu u Budimpešti pokušati da odbrane stečenu prednoost i tako spasu od sezone što se spasiti može. S obzorim na neefikasnost Redsa u polsednje vreme, tim Jirgena Klopa će defanzivnom igrom pokušati da ostavi plasman dalje, a naš predlog je 1X i 0-3 golova. Meridian nudi kvotu kao iz snova 2.20!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana iznosi 4.04!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*