Tiket dana, (9.3.2021)

Tiket dana

Očekuje nas mnogo uzbuđenja u Ligi šampiona ove večeri, ali i pored toga na programu je još nekoliko mečeva širom sveta od kojih smo m i sastavili naš Tiket dana!

Borusija Dortmund – Sevilja, GG3+, kvota u Meridianu je 1.77!

Niko nije verovao da će povredama desetkovani Dortmund da iznenadi tvrdu Sevilju i savlada je sa 3:2 na strani. Imaju odličnu prednost, ali i pregršt problema sa defanzivom. Za vikend su poraženi sa 4:2 od Bajern Minehna, a adut Sevilja koja se odliči da odigra napadački sa Okamposom i Papu Gomezom, vrlo lako mpže raniti lošu defanzivu domaćeg tima. Naš predlog iz tog razloga glasi GG3+, a Meridian nudi kvotu od 1.77! Dortmund bez Akanđija, Gererira, Rejne, Sanča i Šmelecera pokušati da sačuva prednost. Utakmica počinje u 21 čas.

Jang PSV – Dodreht, 1+ Ip i 2+IIp, kvota u Meridian kladionici glasi 1.96!

Derbi začelja holandske druge lige između Jang PSV-a i poslednjeg na tabeli Dodrehta doneće nam nadamo se kišu golova. Gosti su na 26 mečeva primili čak 67 golova, dok je PSV postigao 37 primivši 54. Sve to nam govori da će biti golova, jer Holanđani vole da cepaju mreže! Naš predlog je 1+ Ip i 2+IIp, kvota u Meridian kladionici glasi 1.96!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici iznosi 3.46!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*