Tiket dana, (13.3.2021)

Tiket dana

Stigla je i subota, dan u kome su svi ljubitelji igara na sreću okrenuti utakmicama i novim kladioničarskim poduhvatima! Pokušaćemo da vam našim prelodzima pomognemo da poboljšate svoj kućni budžet…

Lids – Čelsi, X2 i 2+, kvota u Meridianu je 1.48!

Čelsi je u žestokom naletu od dolaska Tomasa Tuhela na mesto kormirala Plavaca. Plasman u Ligu šampiona je na vidiku, a Čelsi će danas od 13 i 30 gostovati Lidsu, timu koji je skrojio Marselo Bijelsa. Baš zbog toga Lids je tvrd orah za sve favorite i vrlo lako mogu iznenaditi odličnu odbranu tima sa Stamford Bridža! Naš predlog bi zato glasio X2 i 2+, a kvota u Meridian kladionici je 1.48!

Real Madrid – Elče, 1 i 0-3, kvota u kladionicama Meridian je 2.04!

Ekopa Zinedina Zidana bije bitku sa Barselonom za drugo mesto uz nadu da će možda prestići i lidera La Lige Atletiko Madrid. Real će danas od 16 časova na svom terenu odmeriti snage sa nejakim Elčeom, tako da bi sve sem pobede Reala bilo ravno čudu. S obzirom da Real ne postiže puno golova, a teško da će gosti danas u Madridu zatresti mrežu Kraljevskog kluba, naš predlog je 1 i 0-3 golova. Kvota u Meridianu je 2.04!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionicama je 3.01!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*