Tiket dana, (18.6.2021)

Dva nova predloga i novi dan na Evropskom prvenstvu. Spremili smo dva sjajna predloga, a na vama je da u Meridian kladionici uložite novac i zaradite lepe pare:

Švedska – Slovačka, 0-2 gola, kvota u Meridianu je 1.59!

Švedska je napravila veliki posao remijem protiv Španoje, dok su Slovaci nakon trijumfa nad Poljskom od 2:1 u velikoj šansi da u u slučaju boda ili pobede danas dođu na korak od druge faze. Očekujemo tvrdu utakmicu, jer su Šveđani zaista defanzivno jaka ekipa koja vreba kontre. Zato se i ne nadamo velikom broju golova, pa je naš predlog za ovaj duel 0-2 gola, a kvota u Meridian kladionici je 1.59!

Hrvatska – Češka, GG, kvota u Meridianu je 1.93!

Biće pakleno ovog popodneva u duelu Hrvata i Čeha! Vatrenima je pobeda neophodna nakon poraza od Engleza, dok Česima i bod radi posao. Ipak, Česi su takav tima da koji ne ume da odigra na 0:0, dok Hrvati imaju kvaliteta u napadu da naškode defanzivi Čeha. Očekujemo dosta golova, pa smo se opredelili za GG, što je današnji predlog za Tiket dana. Kvota u Meridianu je 1.93!

Čile – Bolivija, 1 i 2+, kvota u Meridianu je 1.64!

Nastavlja se Kopa Amerika, a Čile je veliki favorit u današnjem duelu. Bolovija je skroman tim, koji van svoje Bolivije uglavnom niže poraze. Čile je nedavno otkinuo bod Argentine, pa je današnji trijumf imperativ. Naš predlog je 1 i 2+, a kvota u Meridianu je 1.64!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 5.03!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*