Tiket dana, (15.2.2021)

Tiket dana

Ponedeljak je po običaju dan za vađenje ili sabiranje zrađenog novca za kladioničare. Mi ćemo vam našim predlogom za Tiket dana pomoći da popunite svoj novčanik!

Kadiz – Atletik Bilbao, PPX, kvota u Meridian kladionici je 1.93!

Oba tima se na sredini španskog šampionata nalaze u sigurnoj zoni kada je opstanak u pitanju, međutim, serija loših rezultata ih može ugroziti i dovesti u opasnost za ispadanje iz lige. I Bilbao, kao i Kadiz kubure sa efikanošču, pa se večeras od 21 čas očekuje sigurna igra i strpljiva, oprezna igra oba tima. Stoga, naš tip za Tiket dana je prvo poluvreme X, a kvota u Meridianu je 1.93!

Bajern Minhen – Arminija Bilefeld, 2-3 I p i 1+ IIp, kvota u kladionici Meridian je 2.33!

Bajern je sigurni lider Bundeslige, međutim, protiv Arminije Bilefeld će večeras od 20 i 30 na Aljanc Areni ući bez nekoliko ključnih prvotimaca, među kojima su Gnabri, Miler, Gorecka… Ipak, sve to Bajern ne zanima, jer tzv. “bavarska mašina” gazii kada je najteže, a Arminija je lak zalogaj za višestrukog šampiona Nemačke. Očekuje se da tim iz Minhena već u prvom delu sa dva do tri laka “komada” reši pitanje pobednika, a u nastavku novim pogotkom overi trijumf. Naš predlog je 2- 3gola u prvom delu i 1+ u drugom poluvremenu, a kvota je sjajna – 2.33 u Meridian kladionici!

Kvota za predloženi Tiket dana u kladionici Meridian je 4.49!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*