Tiket dana, (16.4.2021)

Bliži nam se još jedan ludi vikend i nova šansa za brzu i laku zaradu. Danas vam donosimo predloge iz tzv. liga petice, a sastaju se Lajpcig – Hofenhajm i Lil Monpelje. Evo i naše analize kao i predloga za Tiket dana:

Lajpcig – Hofemnhajm, 1X i GG, kvota u Meridian kladionici je 2.02!

Domaći tim želi da iskoristi lošu formu Bajerna i izostanak Levandovskogi tako ga u samom finišu prvenstva skine sa trona Bundeslige. Ipak, lako im biti neće jer je Hofenhajm i pored loših izdanja ove sezone i dalje opasan tim koji igra na gol više. Sada ćemo videti da li je Lajpcig sposoban da pobedi pritisak i slavi, a naš predlog je u svakom slučaju 1X i GG, kvota u Meridian kladionici je 2.02! Utakmica je na programu od 20 i 30.

Lil – Monpelje, 1 i 0-3, kvota u kladionici Meridian je 2.55! Fantastična ponuda!

Lilje došao na korak od titule u Francuskoj. PSŽ je umoran od Lige šampiona a Lilu presotaje da do kraja šampionata u kom ima još šest kola pobedi sve i tako svrgne Svece sa trona. U goste im dolazi Monpelje, tvrda ekipa kao i Lil, pa očekujemo da domaći tim sa 1:0 reši pitanje pobednika. Naš predlog je zato 1 i 0-3 gola, a kvota u Meridian kladionici je fantastična – 2.55! Meč se igra večeras od 21 čas.

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici je 5.15!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*