Tiket dana, (4.3.2021)

Tiket dana

Ove nedelje nema Lige šampiona i Lige Evrope, međutim, vandredna kola širom Evrope su u punom jeku! Četvrtkom se novac “šteka” za petak, a petkom za subotu kada je na programu veliki broj mečeva i ponude za klađenje. Ovo su naši predlozi za današnji Tiket dana:

Parma – Inter, 2 i 2+, kvota u Meridian kladionicama je 1.49!

Bez dileme Inter je favorit u deulu sa slabašnom Parmom koja prima golove kao na traci. Ekipa Antonija Kontea je u punom zamahu i grabi ka Skudetu nakon okruglo 11 godina posta! Pobedili su i Milan u gradskom derbiju, a PArma je čini se mačiji kašalj za trenutnog lidera Serije A. Baš zbog svega navedenog naš predlog je 2 i 2+, a kvota u Meridianu je 1.49!

Fulam – Totenhem, X2 i 0-2, kvota u Meridianu je 2.22!

Fulam je katastrofalno započeo tekuću sezone ali se u nastavku iste izvukao i krenuo u grčevitu borbu za opstanak. Postizanje golova je misaona imenica za njih, što je sliučaj i sa njihovim današnjim rivalom Totenhemom. Realizacija muči oba tima, a s obzirom na to da i jedna i drugima bodovi trebaju po živu glavu, ovde ne bi trebalo biti mnogo golova. Naš predlog bi zato glasio X2 i 0-2, a kvota je fantastična u Meridianu 2.22!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionicama iznosi 3.30!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*