Tiket dana, (5.3.2021)

Tiket dana

Danas nas očekuje veliki broj zanimljivih utakmica i lepa prilika za vas da promišljenim odabirom uz našu pomoć, naravno, odabrete dobitnu kombinaciju i povećate svoj kućni budžet.

Valensija – Viljareal, 2-4 golova, kvota u Meridanu je 1.57!

Valensija ove sezone igra veoma loše, ali i pored svega na svojoj Mestalji često kada je teško dođu do važnih bododva. Ono što je za Slepe Miševe karakteristično jesu i utakmice koje se uglavnom završavaju od 2- 4 gola po meču. Protivnik im je Viljareal, tim koji ume da postigne gol na više različitih načina, ali i da često ne sačuva sopstvenu mrežu. Upravo zbog svega gore navedenog, ovaj meč je kao poslastica za Tip od 2-4 gola, a kvota u Meridianu je 1.57!

Šalke – Majnc, X2 i GG, kvota u Meridianu je 2.31!

Oba tima su u teškoj poziciji kada je opastanak u pitanju ove sezone u Bundesligi. Gosti si ipak u boljoj poziciji pošto su na bod od bezbedne zone, dok je Šalke do sada primio čak 61 gol, a osvojio svega devet bodova. Majnc neće propustit ovu priliku, pa je bez ikakve dileme favorit. Sa druge strane Šlak eće morati da da sve od sebe kako bi uhvatio poslednji voz za opstanak, ali neće im biti lako da ostvare pobedu. Očekujemo da zatresu mrežu gostiju, koji će svakako iskoristiti kadrovske probleme u Šalkeu, kao i lošu odbranu domaćeg tima. Dupla šansa X2 i GG nosi fantastičnu kvotu od 2.31 u Meridian kladionici!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici je 3.62!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*