Tiket dana, (6.6.2021)

Spremne se nove ponude,predlozi kao i analize mečeva koje vam pedstavljamo danas. Ovu su naše analize, kao i predlozi za Tiket dana:

Austrija – Slovačka, 2-4 gola, kvota u Meridianu je 1.49!

Poslednje provere pred start EURA! Austrija brusi formu i želi čudo na Evropskom prvenstvu. Sa druge strane je SLovačka, a kao što smo i ranije pisali oni su kao idealni za tip igre od 2-4. Tako če biti i večeras. Oba tima igraju lep fudbal, a golovi su neizbežni. Ne očekujte 5+ ili 7 +, ali zato 2-4 gola svakako. Naš predlog tako i glasi, a kvota u Meridianu je 1.49! Meč počinje u 17 i 30!

Engleska – Rumunija, 1 i 2-4 gola, kvota u Meridianu je 2.01!

Englezi su svakako favoriti danas od 18 časova u duelu protiv nadahnute Rumunije. Pokušaće gosti da iskoriste umor Engleza i kombinovani tim, ai i pored toga domaćin je veliki favoriti. Pobeda od 2-3 gola razlike je očekivana, a naš predlog je 1 i 2-4, gola. Kvota u Meridianu je sjajna – 2.01! Takav poklon ne smete propustiti!

Holndija – Gruzija, 1 i 0-4 gola, kvota u Meridianu je 1.67!

Nisu Holanđani ono što su nekada bili! Sada igraju čvrsto i bez puno golova, a Gruzija je poznata po “betonskoj” odbrani i gruboj igri. Holandija je favorit, a njihov selektor neće rizikovati povrede uoči početka EURA. Biće zadovoljni i sa 1:0, pa je naš predlog 1 i 0-4 gola, a kvota u Meridian kladionici je 1.67!

Ukupna kvota u kladionici Meridian za predloženi Tiket dana je okruglo 5!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*