Tiket dana, (8.3.2021)

Tiket dana

Ponedeljak nam donosi nekoliko zanimljivih duela, od kojih je jedan i okršaj Intera i Atalante u Milanu. Ovo je naš predlog za današnji Tiket dana:

Inter – Atalanta, 1X i 2+, kvota u Meridian kladionici je 1.58!

Očekuje na sjako uzbudljiv duel od 20 i 45 u kome koplja ukršataju lider Serije A Inter i uvek po favorite neugodna Atalanta. Inter je trenutno vladar u Italiji i na dobrom su putu da osvoje Skudeto nakon 11 godine posta i vladavine Juventusa. Protiv Atalante neće biti lako, jer je tim iz Bergama pre nešto više od mesec dana demolirao Milan u gostima. Zaista su specijalisti za velike utakmice. Zbog svega navedenog naš predog za ovaj meč glasi 1X i 2+, a kvota u Meridianu je 1.58!

Vest Hem – Lids, GG3+ kvota u Meridianu je 1.97!

Vest Hem odlično gura ove sezone i u samom je vrhu Premijer lige, a na noge im dolazi Lids junajted koji je spreman i kadar da svakome napuni mrežu do vrha, ako im je dan naravno. Lids je ispunio svoj zadatak i gotovo sigurno obezbedio opastanak nakon ulaska u elitu, dok je Vest Hem blizu plasmana u Evropu. Očekujemo festival golova danas od 21, a naš predlog je bez dileme GG3+, Meridian nudi kvotu 1.97!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 3.11!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*