Tiket dana, (9.6.2021)

I dalje su reprezentativni dueli u pinom jeku, a mi vam donosimo dva nova i jedinstvena predloga za današnji Tiket dana:

USA – Kostarika, 0-2 gola, kvota u Meridianu je 1.71!

Borba za Mundijal u Kataru i dalje traje. Amerika je veliki favorit u svojoj Konkakaf grupi, ali je Kostarika kroz istoriju često umela Amerima da otkine bodove. Tako je i večeras, iako s favoriti mi se nećemo opredeliti za čistog keca. To je uvek rizik, a i golovi u ovom slučaju donose daleko veču kvotu. Naš predlog je 0-2 gola, a kvota u Meridianu je 171! Obe selekcije forsiraju tvrd fudbal, a Ameri nemaju velikog individualnog kvaliteta kako bi lako probili bedem Kostarike. Meč počinje po našem vremenu noćas od 1 čas posle ponoći!

Palmeiraš – SC Brazil, 1 i 2+, kvota u Meridianu je 1.65!

Noćas tačno u ponoć ekipa Palmeiraša dočekuju ekipu SC Brazila u okviru nacionalnog kupa. Domaći tim je veliki favorit u ovom meču, a s obzirom na činjenicu da je sezona tek na početku mi smo se opredili za predlog 1 i 2+ golova., kvota u Meridianu je 1.65! Sigurno smo da je Palmeiraš kadar da sa dva. tri laka komada prebrodi ovu prepreku!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 2.82!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*