Tiket dana (četvrtak, 12.10.2023)

TIP DANA
TIP DANA

Nastavljaju se kvalifikacije za EURO u Nemačkoj, i verujemo da kladiocima ovakvi dani nisu najomiljeniji. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Belorusija – Rumunija – 2 @ 1.55 u Mozzartbet

Pitanje je šta će se događati sa preostalim utakmicama Izraela u ovoj grupi, a već je odložen duel ove selekcije sa Švajcarskom. Rumuni pikiraju plasman na EURO, da budu drugi, pored sigurnih Švajcaraca, moraće da pobede selekciju Belorusije, koja nema šanse da ode u Nemačku. Ipak, Belorusi su sakupili 4 boda, namučili su Rumune i u Bukureštu, a pobedili su Kosovo. Njihov najveći problem je činjenica da ne igraju utakmice kao domaćini u svojoj zemlji, pa će tako Rumune dočekati u Budimpešti. U prethodnom ”prozoru” Belorusija je odigrala bez golova sa Andorom i izgubili od Izraela golom u poslednjim sekundama nadoknade. Rumuni su remizirali sa Izraelcima ali su kasnije pobedili Kosovo. Dvojka mora doći ili Ruumuni neće na još jedno veliko takmičenje. Za pobedu gostiju kvota je 1.55 u kladionici Mozzartbet.

Kipar – Norveška – 2/2,2+ @ 1.72 u Mozzartbet

Ostrvljani polako tonu ka grupi najslabijih evropskih selekcija. Kipar je miljama daleko od odlaska na neko veliko takmičenje, samim tim i na EURO, a sve teže uspevaju i da pobede nekog. U ovom cikslusu kvalifikacija su katastrofalni. Na pet odigranih mečeva imaju isto toliko poraza, a gol razlika im je 2:17. U septembarskom ”prozoru” izgubili su od Škotske i Španije, primili su 9 golova na ta dva meča a nisu dali nijedan. Vikinzi će teško do nemačke, ali nada postoji. Verovatno će morati da dobiju sve preostle utakmice s obzirom da zaostaju dva boda za Špancima i 8 za Škotima, a imaju i meč više od Furije. Pobeda nad Kiprom ostavlja ih u igri, a pomoglo bi i da Škotska ne izgubi u Španiji. Za početak Norveška mora da pobedi Kipar, a onda kroz par dana i Furiju u Oslu. Naš predlog je prelaz 2/2 uz bar dva gola gostiju. Za 2/2,2+ koeficijent je 1.72 u kladionici Mozzartbet.

Farska Ostrva – Poljska – 2/2 @ 1.83 u Mozzartbet

Poljaci su žrebani iz A šešira u ovu grupu, a posle 5 odigranih kola nalaze se na 4. mestu. Ispred njih su Albanija, Češka i Moldavija, a samo im Farska Ostrva gledaju u leđa. Nije sve izgubljeno za Poljake kada je odlazak u Nemačku u pitanju s obzirom da su razlike u bodovima male. Za njih je povoljna okolnost što im je gostovanje na Farskim Ostrvima poslednje u ovom ciklusu, i da su im preostale dve utakmice pred svojim navijačima, sa direktnim konkurentima Moldavijom i češkom. Najbitnije je da sami odlučuju o svojoj sudbini. Farani su za sada osvojili samo bod, u meču sa Moldavijom, i teško da mogu napakostiti Poljskoj, mada se stvari u fudbalu na ovom Ostrvu dobro razvijaju i njihov prvak igra u grupnoj fazi Lige konferencija, po prvi put u istoriji. Predlažemo prelaz 2/2 jer Poljska nema prostora za još jedan kiks. Kvota za ovaj tip je 1.83 u kladionici Mozzartbet.

Kolumbija – Urugvaj – 0-2 @ 1.70 u Mozzartbet

Južnoameričke kvalifikacije za naredni Mundijal tek su krenule i ovog puta neće biti nešto preterano neizvesne. Od narednog svetskog prvenstva ovaj kontinent daje 6 direktnih učesnika i još jednog koji može na Mundijal preko baraža, pa će samo tri selekcije gledati takmičenje preko tv ekrana. Možda to nije najbolje za ove selekcije, gubi se pomalo draž takmičenja, ali je strast za fudbalom takva da su stadioni ponovo prepuni. Kolumbija je u prva dva kola minimalnim rezultatom pobedila Venecuelu i odigrala bez golova u Čileu. Nije to tim sa mnogo zvezda, kao što je to bilo nekad. Propustili su Katar i moraju da odu u SAD, Meksiko i Kanadu. Najpoznatiji je liverpulov Luis Dijaz, dok je selektor Argentinac Nestor Lozano, koji još nije izgubio sa ovom selekcijom. Kafeterosi dočekuju Urugvaj, selekciju koja takođe ima smenu generacija, pa se Marselo Bijelsa najviše uzda u Valverdea, Arauha i Nunjeza. U prva dva kola Urusi su pobedili Čile i izgubili u Ekvadoru. Pune dve godine nisu se sastale ove dve selekcije, a poslednji meč završen je bez golova. Neće ni sada biti mnogo pogodaka, pa je naš predlog igra 0-2 gola. Za ovaj tip kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.29.

Izvor: Tiket dana (četvrtak, 12.10.2023)Kladjenje.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*