Tiket dana, (11.4.2021)

Vreme je za nove utakmice i nove prilike za brzu, ali promišljenju zaradu. U tome ćemo vam mi pomoći našim predlozima za Tiket dana koji su kao i uvek jedinstveni i realni:

Partizan – Radnički Niš, 1 i 3-5, kvota u Meridian kladionci je 2.04!

Crno-beli čekaju Nišlije sa gorkim ukusom iz derbija u kome je Zvezda slavila sa 1:0 i tako praktično rešila pitanje šampiona Srbije. Partizan baš zato želi da već nad Radničkim istrese sav bes koji u Beograd stiže sanovim trenerom i standardno lošom formom koja ih krasi tokom cele sezone. Partizan kući kao po navici postiže 3,4, a ponekad i pet komada, pa je naš predog 1 i 3-5 golova, a kvota u Meridian kladionci je sjajna – čak 2.04! meč počinje u 19 sati na stadionu u Humskoj.

Roma – Bolonja, GG3+, kvota u Meridian kladionici je 1.81!

Osećamo da je vreme za kišu golova u Rimu, jer od Bolonje se to i očekuje, a utakmice protiv Rome joj baš leže. Oba tima su se često međusobno “ubijali” od golova, a zašto to ne bi ponovili i danas od 18 časova. Bolonja je obezbedila opstanak, dok je Roma i dalje mislima u Ligi šampiona naredne godine. Ipak neće joj biti lako da savlada četu Siniše Mihajlovića. Naš predlog zato glasi GG3+, a kvota u Meridian kladionici je 1.81!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 3.69! Šta čekate? Pravac u Meridian!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*