Tiket dana, (12.4.2021)

Još jedan vikend je iza nas! Trudili smo se da vam omogućimo našim predlozima šansu za brzu zaradu, a to će biti i danas. Evo naših predloga za današnji Tiket dana:

Brajton – Everton, X2 i 0-3, kvota u Meridian kladionici je 1.98!

Duel dve odlične i tvrde ekipe! Everton je dolaskom Anćelotija na klupu došao na korak od Lige šampiona, dok je Brajton kako sada stvari stoje gotovo obezbedio opastanak u ligi, ali moraju biti oprezni do samoga kraja. Karamelama je pobeda impretiv večeras od 21 i 15, a protiv tvrdog Brajtona im nimalo neće biti lako. Verjemo da će isksuni Anćeloti odigrati taktički na mali broj golova, pa je naš predlog X2 i 0-3, a kvota u Meridian kladionici je 1.98!

Beneventno – Sasuolo, GG3+, Meridian kladionica nudi kvotu od 1.95!

Očekuje nas kiša golova ove večeri u Seriji A, a duel Beneventa i Sasuola na pragoramu je od 20 i 45. Biće što kažemo vrelo, a oba tima uživaju u tome da igraju na gol više. Benevento je zakovan za dno, ali čini se nepravedno jer igraju fudbal koji je lep za oko, dok je Sasuolo prava napadačka mašinerija, ali sa slabijom defanzivom. Zato je naš predlog GG3+, a kvota u Meridian kladionici je sjajna – 1.95!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici je 3.86!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*