Tiket dana, (28.5.2021)

Nakon završenih najjačih evropskih liga širom Evrope sada se okrećemo onim manje atraktivnim šampionatima, međutim, upravo tu leži novac. Ovo je naša analiza, kao i predlog dana za današnji Tiket dana:

Orhus – Alborg, GG3+, kvota u Meridian kladionici je 2.27!

Danski šampionat je završen, ali je plej-of i dalje u toku. Orhus i Alborg biju bitku za izlazak u Ligu konferencija danas, a iako je duel od velike važnosti to i ne garantuje tvrd meč, jer Danci uvek igraju na gol više. Obe ekipe imaju dobr sezone iza sebe, a kada je sama igra u pitanju fokusirani su na što veći broj golova, što je svakako rizik u defanzivi. Zato smo se odlučili da vam predložimo GG3+, pošto je kvota u Meridian kladionici zaosta obećavajuća – 2.27! Utakmica počinje u 19 časova.

Al Ahli – Berkane, 1X i 0-3, kvota u kladionici Meridian je 1.50!

Očekuje nas istinska rovovska borba za Superkup Afrike. Sastaju se šampion Egipta u Al Ahli i marokanski Berkane. Poznajući prilike u afričkom fudbalu jasno vam je da tu golovi ne caruju. Tačnije, kada je Al Ahli u pitanju njohovi mečevi se završavaju sa maksimu 2-3 postignuta gola, dok je mreža zaključana! U prošlom šampionatu su primili manje od 10 golova, a sada igraju protiv još jedne neatraktivne ekipe poput Berkanea. Gosti su na ovom meču okrenuti nerešenom ishodu tako da se od prvog minuta očekuje mirna i oprezna igre. Bez puno rizika i brzine. Zato je naš predlog bez dileme 1X i 0-4 gola, a kvota u Meridian kladionici je 1.50! Meč je na programu večeras od 18 časova.

Kabintli – Veksford, gg, kvota u Meridian kladionici je 1.80!

Irci se polako zahuhtavaju, a u drugoj ligi ove zemlje odigrano je već devet kola. Veksford, gost na ovom meču je prikovan za dno, sa čak 22 primljena gola, tako da i danas od 20 i 45 očekujemo da ni protiv Kabintlija ne sačuvaju svoju mrežu. Naročito jer domaćin ima ambicije da uđe u viširang. I dobro ime ide u toj nameri, međutim, gol razlika od 10:16 govori da imaju ranjivu odbranu, pa smo se logično opredelili za GG, a kvota u Meridianu je 1.80!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 6.12!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*