Tiket dana, (15.3.2021)

Tiket dana

Vikend je prošao, a ponedeljkom se prave tzv. vadilice! Ponuda je znatno manja nego subotom i nedeljom, međutim, mi će vam pomoći sa napim predlogom za Tiket dana:

Partizan – Zlatibor, 1 i 3-5, kvota u Meridian kladionici je 1.90!

Partizan melje sve redom! Parni Valjak deluje kao prava mašina i vezali su 14 vezanih trijumfa u svim takmičenjma! Sada je na red došao i Zlatibor, koji stiže u Humsku sa namerom da primi što manje golova, a možda i iznenadi crno-bele. Ovako efikasan Partizan teško je zaustaviti, naročito u kompletnom sastavu kome će danas od 19 i 10 istrčati na zeleni tepih u Humskoj. Stoga, naš predlog je 1 i 3-5, kvota u Meridian kladionici je 1.90!

Barselona – Ueska, 1-1 i 3+, kvota u Meridianu je 1.98!

Trenutni lider u LA Ligi Atletiko Madrid odigrao je za vikend 0:0 sa Hetafeom i tako obezbedio Barseloni da pobedom protiv Ueske na Kamp Nou dođe na svega minus četiri boda zaostatka. To Barsa neće propustit, jer ako pogledamo igru protiv PSŽ-a, kao i neke ranije mečeve, Katalonci su u usponu sa formom. Sve to nam ukazuje da će Barsa do ubedljive pobede, pa vam predlažemo da na tiket stavite prelaz 1-1 i 3+, a Meridian nudi odličnu kvotu od 1.98!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici je 3.76!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*