Tiket dana, (20.6.2021)

Nadstavljamo sa predlozima vezanim za ovogodišnje Evropsko prvenstvo! Spremite se, vreme je za brzu i laku zaradiu u Meridian kladionici!

Švajcarska – Turska, ki 1, kvota u Meridianu je 1.85!

Danas od 18 časova selekcija Švajcarske dočekuje već otpisanu Tursku u okviru ovogodišnjeg Evropskog prvenstva! Turska se praktično sa dva poraza oprostila od daljeg učešća, dok bi Švajcarci u slučaju pobede došli u situaciju da se kao trećeplasirana ekipa bore za narednu rundu. Sve u svemu Švajcarska je i po kvalitetu i iskustvu favorit, a kvota na ki 1 u kladionici Meridian je 1.85!

Kolumbija – Peru, 1 i 0-3 gola, kvota u Meridianu je 2.16!

Sa evropskog idemo pravo na američko tlo, gde u okviru Kopa Amerike Koliumbija dočekuje autsajdera Peru. Kllumbija je odigrala samo 0:0 protiv Venecuele i zato su noćas od 1 sat veliki favoriti. Golovi se ovde teško očekuju, gtačnije Kolumbija teško daje, ali još teže prima golove. Očekujemo minimalnu pobedu, pa je naš predlog 1 i 0-3 gola, a kvota u Meridianu je 2.16!

Venecuela – Ekvador, ppX, kvota u Meridianu je 2.01!

Još jedan duel na Kopa Americi i novi meč gde će teško biti golova. Takav je fudbal u latinskoj Americi, tvrd i oštar, oprezan. Vemecuela je preživela Kolumbiju, a i protiv Ekvadora su autsajderi. Ipak, to ne znači da će Ekvador lako izaći sa njima, a naš predlog je ppx, jer verujemo da će u drugomdelu meča Ekvador krenuti na sve ili ništa! Kvota u Meridianu je 2.01!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 8.03!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*