Tiket dana, (23.4.2021)

Zagrevamo se za još jedan ludi kladioničarski vikend, a petak je idealan dan da se zaradi novac u naredne tikete i uloži već sutradan! Evo naših analiza kao i predloga a današnji Tiket dana:

Rems – Marsej, 2-3 gola, kvota u Meridian kladionici je 1.96!

Standardno kako tradicija kaže Francuzi su kao stvoreni za igru od 2-3. Većina mečeva završava se tim opsegom golova, a Rems i Marsej su zreli za neki X tipa 1:1! Gosti su daleko od Lige Evrope i još dalje od Lige šampiona, dok je Rems zakucan u sredini tabele! Iako je meč bez nekog značaja oba tima su neefikasna i teško da će dana s eksplodirsti sa golovima. Zato je naš predlog 2-3 gola, a kvota u Meridianu je 1.96! Utakmica se igra večeras od 21 čas.

Arsenal – Everton, X2 i 0-4, kvota u Meridian kladionici je 1.78!

Ovo je duel dva tima kojima izmiče plasman u Evropu naredne sezone. I jedni i drugi imaju mala šanse, a čini se da su gosti ipak uboljoj poziciji jer imaju meč manje u odnosu na konkurente, Baš zato verujemo u Anćelotija da neće izgubiti na Emiratima, pa je naš predlog X2 i 0-4, a Meridian nudi kvotu od 1.78! UTakmica se igra od 21 čas, a obe ekipe imaju problema sa realizacijom, tako da bi i večeras mogli da odigraju u ostom ritmu. Mao golova u svojoj, ali i tuđoj mreži.

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana u Meridian kladionici je 3.48!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*