Tiket dana, (22.4.2021)

Vreme je za novi Tiket dana u našoj režiji! Pokušaćemo da vam u najkraćim crtama objasnimo zašto da se opredelite za ove predloge i krenete put Meridian kladionice. Evo celokupne analize:

Atletiko Madrid – Ueska, 1 i 0-3 gola, kvota u Meridianu je 1.94!

Ostalo je svega šest kola do kraja LA Lige, a Atletiko Madrid ima prednost u odnosu na Real i Barselonu. Minimalnu doduše ali dovoljnu da imaju sve u svojim rukama. Zato je večerašnji meč protiv Ueske pod obavezom trijumfa za četu Čola Simeonea. Iako su za vikend dali pet golova što i nije u duhu Jorgandžoja, večeras očekujemo da Atletiko rutinski zabeleži trijumf bez primljenog gola. Naš predlog zato glasi 1 i 0-3 golova, a kvota u Meridian kladionici je 1.94! Utakmica počinje u 19 časova.

Roma – Atalanta, 1X i 2+, kvota u Meridian kladionici je 2.19!

Kao i duelu Napolija i Lacija, i ovaj meč je orba za plasman uLigu šampiona. Atalanta je u dalekoj boljoj poziciji na tabeli dok Romi gori pod nogama. Zato smatramo da je Roma spremna da na svom terenu zatrese mrežu odličnog tima iz Bergama, a ako već ne pobedi onda odigra nerešeno. Golova će biti, to je sigurno. Naš predlog glasi 1X i 2+, a kvota u Meridian kladionici je 2.19!

Ukupna kvota za predloženi Tiket dana je 4.24 u kladionici Meridian.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*