Tiket dana, (27.2.2021)

Tiket dana

Novi vikend i nova prilika za zaradu! Očekuje nas mnoštvo odličnih mečeva, a ovo su naši predlozi za Tiket dana. Vreme je da napunite svoje džepove!

Bajern Minhen – Keln, 1-1 i 3+, kvota u Meridianu je 1.88!

Došlo je vreme da Bajern konačno krene sa gaženjem i u Bundesligi! Bavarci su lideri šampionata, iako su u prethodnih nekoliko mečeva dosta kiksali. Razlog su bile povrede, međutim, nakon Lacija i trijumfa od 4:1 u Rimu, Bajern će na svom terenu danas od 15 i 30 dočekati Keln. Bez dileme naš tip je 1-1 i 3+, a kvota u Meridianu je 1.88! Očekujemo da Bajern da gas i pregazi “Jarčeve”!

Verona – Juventus, 2 i 2-5, kvota u Meridianu je 2.1!

Juve gostuje odličnoje Veroni danas, međutim i pored odličnog domaćina, Stara Dama neće dozvoliti da sda ispusti šansu i uhvati voz za prvo mesto i priđe na korak drugoplasiranom Milanu, odnosno Interu koji je lider Serije A! Juve u poslednje vreme igra sve bolje i bolje, a odbrana torinskog tima je stabilnija. To raduje Andreu Pirla, ali i navijače Juvea, a na gostovanju Veroni očekujemo da Stara Dama zablista u8 svom stilu. Pobeda od 0:2 ili 1:2 tradicija je Juvea na gostovanjima. Stoga, naš predlog je 2 i 2-5 golova, a Meridan nudi DOBRU KVOTU – 2.1!

Ukupna kvota za ponuđeni Tiket dana u kladionici Meridian je 3.95!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*