Tiket dana, (13.02.2021)

Tiket dana

Veliki broj utakmica je danas na programu i koliko god vam delovalo da u moru ponuda možete pronaći dobitnu kombinaciju, to nije baš jednostavno- Mi ćemo vam pomoći našim predlozima:

Specija – Milan, ki 2 i 2+ golova, kvota u Meridianu za ovaj tip je 1.84!

Rosoneri su se munjevito zaleteli ka tituli šampiona Italije, prvi put nakon 10 godina koliko dugo traje post Milana i vladavina Juventusa na čizmi. Na putu Milana ka Skudetu večeras od 20 i 45 nalazi se Specija, ekipa koja bije bitku ua opstanak u elitnom rangu italijanskog fudbala. Rosoneri su u odličnoj formi, a Specija će im biti lagan specijalitet na meniju Zlatana i ostalih igrača Milana. Kvota na trijumf Milana uz minimum dva gola razlike je fantastična – 1.84 u Meridian kladionici.

Borusija Dortmund – Hofenhajm, ki 1 i 2+ golova, kvota u Meridianu je 1.71!

Vreme je i da Dortmund poedi u uđe u pobednički niz! Kaska Borusija ove sezone za vodećim Lajpcigom i Bajernom, a čini se da je Hofehnajm idealna prilika za trijumf i najavu bolje forme. Gosti su nestalni sa formom, muče ih povrede, dok je Dortmund sa druge strane gladan pobeda i sigurno će to i iskorsititi. Pobeda Dortmunda u 2+ golova donosi kvotu od 1.71 u Meridian kladionicama. Utakmica se igra od 15 i 30.

Ukupna kvota za Tiket dana u kladionicama Meridian je 3.12! Lep koeficijent i siguran, a na vama je da odredite ulog i zaradite novac!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*