Tiket dana, (30.5.2021)

Ponovo na red dolaze Norvežani, a tu je i dan meč Segunde. Ovo su naši predlozi da današnji Tiket dana, stoga sledite naše ideje:

Od Grenland – Bodo, GG3+, kvota u Meridian kladionici je 1.91!

Norveški šampionat se polako zahuhtava, a vladajići šampion Bodo stiže na noge Od Grenlandu! Oba tima su željna golova, a gost nove titule. Prava poslastica za sve kladioničare u vremenu kada su se najjače lige završile. Nemojte štedeti svoje živce, već se okrenuti našoj prognozi. Mi bez dileme igramo GG3+, kako zbog tradicije duela ova dva tima, tako i kvote u Meridian kladionici koja je 1.91! Što bi se reklo pravi poklon. Ovo ne smete propustiti! Meč počinje u 18 časova.


Rozenborg – Stabek 1 i 2+, kvota u kladionici Meridian je 1.80!

Posrnuli gigant iz Osla već godinama nije šampiin Norveške, iako je ubedljivo najtrofeniji tim. Da bi osvojili trofej moraju da pobeđuje ove male utakmice kod kuće, naročito kada su favoiti. Stabek jeste autsajder, ali uvek kože da izennadi. Međutim, verujemo u napadački potencijal Rozenborga, pa je naš predlog 1 i 2+, a kvota u Meridianu je 1.80! Meč se igra u 18 časova.

Hihon – Almerija, 0-2 gola, kvota u Meridianu je 1.75!

Gosti su obezbedili baraž za plasman u La Ligu, dok je Hihon na ivici jer se nalazi na sedmom mestu i u posldnjem kolu Segunde ima šanse da eventualnom pobedom uz poraz Rajo Valjekana uđe na poziciju broj šest i u baraž. Hihon je na 41. odigranoj utakmici postigao 37 golova i primio samo 26! Igraju tvrd fudbal recimo na 0:0 ili 1:0, a večeras od 21 čas ne očekujmo ništa drugo sem nove nule. Naš predlog je 0-2 hola, a kvota u Meridianu je 1.75!

Ukupna kvota u kladionici Meridian za predloženi Tiket dana je okruglo 6!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*