Tiket dana, (29.5.2021)

Nova šansa za zaradu inovi predlozi u našoj režiji! Donosimo vam dva nova para i analizu istih, tako da sledite naš insitikt!

Kil – Keln, 2-3, kvota u Meridian kladionici je 1.99!

Kil je napravio veliko iznenađenje u baražu za opstanak u Bundesligi! Savladali su Keln u gostima sa 0:1 i danas od 18 časova imaju šansu da na svom terenu izbore plasman u elitu nemačkog fudbala- Gosti jesu favoriti jer su u višem rangu, ali Kil ima sve karte na stolu da izbori trijumf! Ipak, ne treba potceniti Jarčeve, a večeras od Kelna očekujemo makar jedan gol jer u protivnom mogu da se sele u jiži rang. Ali, goova neće biti puno jer je težina meča ogromna. Naš predlog je 2-3 gola, a kvota u Meridian kladionici je 1.99!

Slavija Prag – Buđejovice, 4+, kvota u kladionici Meridian je 2.07!

Poslednje kolo češkog šampionata u kome je sve rešeno! Slavija je šampion i u poslednju rundu ulaze potpuno rastrećeno. Očekujemo brdo golova, ali nećempo preterivati. Vrlo lako se može desiti da gosti postigne jedan ili čak dva gola, međutim, Slavija će se igrati fudbala u Pragu danas. Zato je naš predog 4+, a Meridian kladionica nudi kvotu od 2.07!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 4.11!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*