Tiket dana, (3.6.2021)

Spremili smo nove ponude kao i nove predloge za današnji Tiket dana. Vreme je za laku i brzu zaradu, a mi ćemo vam u tome pomoći:

Ukrajina – S. Irska 1X i 0-2 gola, kvota u Meridian kladionici je 1.76!

Večeras od 20 časova seekcija Ukrajine dočekuje Severnu Irsku u pripremnom meču za predstojeći EURO. Dmaćinigra sjajan fudbal, međutim, tim koji je poznat počvrstoj igri i pritom izbacio Bosnu na penal a zatim se i plasirao se šampionat Evrop, igra krajnje čvrst i spor fudbal. Spor, ali dosziđžan kako bi se reklo… Zato golove ne očekujemo ove večeri, pa je naš predlog 1X i 0-2 gola, a kvota u Meridianu je 1.76!

Belgija – Grčka, 1 i 2-5, kvota u Meridianu je 1.79!

Belgijanci spremaju tim za trofej na EURO, a Grci im dolaze na noge da dodatnu izbruse formu. Očekujemo sigurnu pobedu Belgijanaca od 3 do 4 gola, jer Grci sem rasterećenosti i eventualnog kombinavog tima Belgija nemaju baš neke adute. Meč počinje večeras od 20 i 45, a naš predlog je 1 i 2-5, kvota u Meridianu je 1.79!

Turska – Moldavija, 1 i 0-3, kvota u Meridianu je 1.99!

Turci kroje tim i spremaju se za EURO. Igraju čvrst i jak fudbal, bez mnogo šansi i golova, ali opet dovoljan da pobede pa makar i minimalnom pobedom. Moldavija će eško do gola večeras, a od Turaka očekujemo minimalan trijumf. Naš predlog za ovaj meč je 1 i 0-3 gola, a kvota u Meridianu je 1.99!

Ukupna kvota u Meridian kladionici za predloženi Tiket dana je 6.26!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*